Pikantní kostky z králičího masa se sójou a zeleninou

Nechce se vám trávit večer u plotny? Určitě nemusíte! Vydatné teplé jídlo stihnete uvařit během půlhodinky.
sojanka_pikantni kostky z kralik_masa_blog
Suroviny
• Maso králičí 250 g
• Olej 2 lžíce
• Rýže 200 g
• Sojanka Pod masíčko 1 ks
• Sůl 1 špetka

Postup
• 1 Králičí filety nakrájejte na kostky a zlehka osolte. Na pánvi rozehřejte olej a maso zprudka orestujte. Zmírněte teplotu a nechte opékat ještě dalších 20 minut.
• 2 Zatímco se maso peče, dejte vařit rýži podle návodu.
• 3 Orestované maso zalijte sojankou a nechte ještě 5 minut povařit. Poté podávejte spolu s hotovou rýží.

Vložit příspěvek

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *